Δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€
Patroudaki
  /  Για Εμάς

Για Εμάς

Slide

Για Εμάς

Το οπτικό μας κατάστημα ιδρύθηκε το 1935 στο Ηράκλειο με την επωνυμία «Οπτικά Μαλαγαρδή», ένα από τα πρώτα καταστήματα του Ηρακλείου εκείνη την εποχή.

Με όραμα, σκληρή δουλειά, αγάπη, αφοσίωση και επαγγελματισμό καταφέραμε να διατηρηθεί από γενιά σε γενιά. Μια τέτοια μετάβαση θεωρείται μια όχι τόσο εύκολη διαδικασία, αλλά με τη συνεχή ενημέρωση και εξέλιξη μας κατέστη εφικτή και διανύουμε πλέον την τέταρτη γενιά του οπτικού καταστήματος μας με την επωνυμία «Οπτικά Πατρουδάκη».

Η πολύχρονη εμπειρία μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες και άψογη εξυπηρέτηση που ικανοποιεί και τις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Κύριος σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε πάντα τα καλύτερα σε ποιότητα και αισθητική προϊόντα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε γυαλιά ηλίου και οράσεως από τους πιο γνωστούς οίκους, μεγάλη ποικιλία σε οφθαλμικούς φακούς, φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής και αξεσουάρ γυαλιών, τα οποία θα καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες σας παρέχοντας την βέλτιστη ποιότητα της όρασης σας.

Το κατάστημα μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα στο εργαστήριο μας για την εκτέλεση οφθαλμικών συνταγών και την εφαρμογή φακών επαφής. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή των γυαλιών σας ή την εφαρμογή κατάλληλων φακών επαφής. Πάντα κοντά σας, και μετά την αγορά, για service χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Θέλοντας να προσφέρουμε πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, επενδύουμε στη διαρκή ενημέρωση μας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας στο χώρο των οπτικών γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πάντα δίπλα σας και να προσφέρουμε λύσεις για την κάλυψη των αναγκών της όρασής σας.

Το κατάστημα μας

Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας, επισπευτείτε μας στο κατάστημα μας το οποίο βρίσκεται στην οδό 1821 αρ.66 και Καρτερού και γνωρίστε μας από κοντά. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στα επιμέρους τμήματα μας:

Τμήμα γυαλιών Ηλίου, Τμήμα Γυαλιών Οράσεως, Τμήμα Οπτομετρίας (για τον έλεγχο της συνταγής σας), Τμήμα Φακών Επαφής, Τμήμα Επισκευής και κατασκευής γυαλιών, Τμήμα παιδικών γυαλιών. Για τους μικρούς μας φίλους θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως επώνυμων εταιρειών σε πολλά χρώματα και σχέδια σε πολύ προσιτές τιμές.

You don't have permission to register